|
dtrn.ro - forum revista de cultura 4x4
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Cyrus The Virus
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 2:54 am Post subject: |
|
|
Extraordinar, nu stiu ce sa zic in rest. Am ramas faca cuvinete in adevaratul sens.
_________________ ARO 324 Andoria |
|
| Back to top |
|
 |
Cyrus The Virus
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 3:03 am Post subject: |
|
|
Nu imi aduc aminte sa fi constientizat vreodata ca eu nu pot face ce a facut deja altcineva, stiu ca suna a limbi dar.....nah, Domnule esti incredibil , tot respectul
_________________ ARO 324 Andoria |
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 9:05 am Post subject: |
|
|
domnilor va multumesc pentru aprecieri si pentru periaj .
recunosc ca de mic copil mi-a placut sa am ce-a mai tare prastie,cel mai misto arc,ce-a mai frumoasa corabie cu panze pe care le incercam pe fel de fel de baltoace chiar si la mare in portul tomis.
deci lucrul perfect asta mi-a placut de cand ma stiu,acum e adevarat perfectiunea nu exisata e greu sa o dovedesti dar e bine sa nu te lasi sa incerci mereu,mereu si nu in ultimul randsa-ti placa mult ce faci si sa nu faci ce faci din sila si impins de la spate
|
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:21 pm Post subject: ...M461 restaurat de vanzare... |
|
|
M461 restaurat complect...pret 9000E!!
| Description: |
|
| Filesize: |
64.26 KB |
| Viewed: |
131 Time(s) |

|
|
68.27 KB |
115 Time(s) |

|
|
47.1 KB |
88 Time(s) |

|
|
|
| Back to top |
|
 |
kato

|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:05 am Post subject: |
|
|
| super lucrare ! felicitari !
|
|
| Back to top |
|
 |
whoratiu
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:43 am Post subject: |
|
|
| wow!brava dom'le...La cat mai multe!!!! Treaba cinstita!!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
nan_florin
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:06 am Post subject: |
|
|
| Domnu' George, la 9000 E iti tragi un Patrol sau un Pajero de rupi gura targului din toate punctele de vedere... Mai reflecteaza la pret...
|
|
| Back to top |
|
 |
soimu`

|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:29 am Post subject: |
|
|
domnule florin
la 9000 euro pt un hobi poti sa iei o masina veche, de colectie si cu parametrii de masina noua, scoasa din fabrica anul asta sau poti sa iei un partol sau un pajero nu foarte obosit si mai comod
cred ca sunt 2 lucruri atat de diferite incat nu sunt pe aceeasi lista
acest m se adreseaza unei categorii de oameni care mai are si un mercedes pt serviciu si o masina de teren pt plimbare
nu se adreseaza unei categorii care o ia sa se duca la lucru cu ea si nici pt cine vrea sa se dea in concursuri
parerea mea, pretul e f bun pt o masina practic noua si de colectie
dar e f mare in comparatie cu un opel sau vw daca cauti o masina de mers la lucru
:lol:
|
|
| Back to top |
|
 |
Adrian1
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:55 am Post subject: |
|
|
| soimu` wrote: | nici pt cine vrea sa se dea in concursuri
|
ba da ... concursuri de eleganta!
pretul e f bun. la cat de multa munca a facut George si la cat de superba arata, mi se pare decent. aici nu comparam cu Terrano/Patrol/4x4 modern, ci cu Willys MB, Ford GPW, Land Rover S1...
In plus, la capitolul "rupe gura targului", cand am fost pe la George vara asta mi-a facut o plimbare prin cartier cu o bijuterie de M59 , facea furori! cei mici erau foarte fericiti sa ne vada, pentru cei mai in varsta ... poate ca M-ul trezea amintiri mai diferite... oricum, in M intotdeauna te simti special!
|
190.65 KB |
155 Time(s) |

|
|
154.13 KB |
102 Time(s) |

|
|
168.17 KB |
116 Time(s) |

|
|
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 9:03 pm Post subject: |
|
|
ohohoooo adriannnn!!!!!!!! ce faci spunemi de ce nu ai primit drapelul pe care ti-lam trimis? :cry:am vazut ca strainii care au afaceri pe la noi nu le lipseste drapelul de la intrare, al tari lor cat si al celei in care isi desfasoara activitatea. la voi e tot asa??
ma bucur mult ca ai ramas cumva marcat de acea plimbare scurta pe strazile bucurestiului cu M-ul meu si promit sa te iau la urmatorul eveniment retromobil CU ZIMBRU PRIN CARPATI ca invitat special asta daca poti venii bine inteles.
IN M INTOTDEAUNA TE SIMTI SPECIAL!
Last edited by pantelimon george on Thu Nov 22, 2007 9:21 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
dizzy

|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:37 pm Post subject: |
|
|
Nea George,
pe mine nu ma iei?
Hai ca-s baiat gigea si mai fac poze!
Si mai aduc si un prieten din presa!
|
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:09 am Post subject: |
|
|
breee M-u nu e patrol nici pajero M-u are 8 locuri cu sofer cu tot si in toate 8 sa sta boiereste si daca nu e loc la mine sa gaseste M-isti primitori numa trebuie sa strigi atat. anul asta au fost niste baieti din constanta au venit in gara la sinaia unde ne-am regrupat s-au infiltrat si ajuns pana la pestera ca erau curiosi rau sa vada cum e cu M -u pa munte.
numai nu uita si tine aproape sa nu ratezi evenimentu
|
|
| Back to top |
|
 |
Adrian1
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 1:43 pm Post subject: |
|
|
la capitolul drapelul ... nu stiu ... cert e ca am avut o greva postala timp de o saptamana si ... e ff posibil sa fie intr-un depou uitat de lume. doar alaltaieri am primit o scrisoare trimisa pe 3 octombrie, deci tot am sperante!
la cu zimbru prin carpati ... cand e? ca ar fi superb!!! din nou, vara asta am descoperit frumusetea drumurilor forestiere (avem niste drumuri frumoase foc prin neamt), a fost cu o masina 2x4 din pacate (masina e terciacuma !!!) dar e alta viata, pe la noi pur si simplu nu gasesti asa ceva!
|
193.76 KB |
51 Time(s) |

|
|
191.35 KB |
47 Time(s) |

|
|
161.55 KB |
63 Time(s) |

|
|
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 10:47 am Post subject: |
|
|
SA VANDU SI ACEAST GIUVAIER,ACU OMU S-A LUAT DA GANDURI, CUM SA FACA SA AIBE IAR M
|
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Tue Dec 25, 2007 6:31 pm Post subject: |
|
|
| pantelimon george wrote: | SA VANDU SI ACEAST GIUVAIER,ACU OMU S-A LUAT DA GANDURI, CUM SA FACA SA AIBE IAR M  |
pai atunci de ce l-a dat,bre?
sau a iesit cajcavalu',asa,ca pt sarbatori?!
_________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
dtrn.ro - forum Forum Index
-> IMS 57, M59, M461, ARO M461 C, Gaz69 |
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
| Page 7 of 9 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|