|
dtrn.ro - forum revista de cultura 4x4
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:00 pm Post subject: |
|
|
| Da, mai dai inca o bere ???? |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:03 pm Post subject: |
|
|
| AUTOMOBILIA wrote: | | Da si s emai duce inca o data la cuca macaii, cred ca e mai ieftina amenda. |
acu' cativa ani stiam de cateva meleoane. dar cu noul cod fiscal...creca mai bine te duci si la ibitza dupa o stampila...doar ca exista prevazut si avertismentul,deocamdata. si poti scapa cu jpaga.
iar cu berea...daca e de la tonic,ti-o las tie...  _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:14 pm Post subject: |
|
|
vezi ca dormi in bajketi si habar n-ai? ar trebui sa dai o lada pt ce spun acuma,da' o cedez si p'aia,ca cine stie ce pui in ea. deci:
de la 01.11.2006 tre sa ai vize de la financiar de la toti proprietarii pe care i-a avut masina si in perioada cat a fost radiata. deci tu,hangiule,daca cumperi o masina,o radiezi si o tii xx ani,iar apoi o vinzi,cumparatorul care se va duce sa o inmatriculeze va trebui sa prezinte viza de la financiar,sau un certificat fiscal din care sa rezulte ca acea masina,radiata de xx ani poate fi instrainata. iar daca matale,apropitar pt xx ani nu ai declarat-o in alea 30 de zile de la dobandire,care se intampla cu xx ani in urma,ai cam feshtelit-o. pricepi?
scobejte-te de-o lada...pt Automobilia.  _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:21 pm Post subject: |
|
|
ete ca te-ai prins. si daca te mai fortezi un pic,vei intelege ca impozitu' se plateste pt ca detii un bun,nu pt ca te folosesti de el. daca ai un apartament in care nu stergi prafu' si se umple de paianjeni,ce te face sa crezi ca esti scutit de impozit? _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:22 am Post subject: |
|
|
| Hai sa va mai linistesc. Eu am un STEYR pe care l-am cumparat in 2000 prin notariat, nu l-am putut inscrie la fisc pentru ca nu are carte, dupa ce o fac (cartea si normal si masina) , in 30 de zile, ma duc si o inscriu. Pe carte e data, fara CIV nu o poti inscrie, cu o cerere si o aluna de rezolva. Oricum amenda era plata pe doi ani in urma, la vehiculele istorice oricum nu se mai plateste asa ca intr-un fel sau altul tot o rezolvi. |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:38 am Post subject: |
|
|
lasa dom'le ce ai matale si daca este sau nu vehicul istoric...nimic nu exclude obligatia declararii masinii. avand in vedere situatia(lipsa CIV) ai mai multe sanse sa scapi cu avertisment,facand anticamere pe la shefii de la financiar. si oricum alternativa avertismentului exista.sanctiunea prevede amenda SAU avertisment,iar aici fiecare se descurca cum poate.
iar in cazul lipsei CIV ti se poate replica faptul ca declaratia se face in principal in baza documentului de provenienta si masina se putea lua in evidenta,urmand ca matale sa obtii viza aia pt inmatriculare atunci cand faceai cartea. corect?  _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 3:59 pm Post subject: |
|
|
Nu e corect pt ca in actele de notariat, in general nu e trecuta capacitatea cilindrica si oricum la fisc asta se probeaza doar prin ceea ce scrie in CIV, altfel ar declara toti ca au camioane cu motoare de 500 cmc.
Am depus o cerere de luare in evidenta , respinsa , asa ca e problema lor
, am documentul in copie cu nr de inregistrare. |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
| AUTOMOBILIA wrote: | Am depus o cerere de luare in evidenta , respinsa , asa ca e problema lor
, am documentul in copie cu nr de inregistrare. |
pai da...asa te-ai scos. ai scapat de amenda. dar altfel?! si oricum,eu cred ca mai ai un hop. aici e o parere,doar. posibil,cand vei merge sa iei masina in evidenta,sa te puna sa platesti impozitul din urma,de la data dobandirii,cu penalizari de intarziere cu tot... sa ne povestesti cum ai trecut de ei,pana la urma... _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
GGo
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 11:33 pm Post subject: |
|
|
azi 05.11.2006 la stiri se plangeau militieni de la constanta ca incearca sa-si vanda vechia flota la licitatie si nu se gasesc amatori.
Printre imagini era si un TV care nu arata rau ...
Mai multe detalii nu am.
Poate il recuperati de acolo. |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 3:26 pm Post subject: |
|
|
| Am un dribling f fin la chestii din astea, mai e pana atunci |
|
| Back to top |
|
 |
dragoos
Joined: 06 Feb 2006 Posts: 778 Location: Ploiesti/Bucuresti
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 3:52 pm Post subject: |
|
|
cine ar vrea un TV eu nu-i vad rostul era o masina proasta oricum...mai mishto e un Bucegi sau un Carpati 4X4...si mai rar... _________________ Aro M461 1975
www.badlion.ro |
|
| Back to top |
|
 |
vyo_m461
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 10:22 pm Post subject: |
|
|
| dragos nu ma asteptam tocmai de la tine sa spui asa o prostie. tv-ul reprezinta varianta de utilitara a M-ului are aceiasi mecanica si e reprezentativ pt epoca din care face parte si automobilul pe care noi ne chinuim sa-l tinem in viata .nu crezi ca va fi bine ca peste multi ani sa aratam copiilor nostri ca tara asta a avut si o industrie constr de masini si nu am fost dintotdeauna o tara a capsunarilor.eu am condus multi ani tv-uri si nu erau mult mai proaste ca m-urile si daca vrei sa stii in anii 70 nu prea erau utilitare prin europa in afara de vw ford transit mercedes si fiat nu fabrica nimeni asa ceva si nu prea erau nici alea perfecte ba chiar la capitolul 4x4 tv-ul era superior |
|
| Back to top |
|
 |
dragoos
Joined: 06 Feb 2006 Posts: 778 Location: Ploiesti/Bucuresti
|
Posted: Sat Dec 09, 2006 4:58 pm Post subject: |
|
|
mie sincer nu prea imi plac. ai dreptate am fost prea categoric in afirmatiile mele. _________________ Aro M461 1975
www.badlion.ro |
|
| Back to top |
|
 |
tarzy

|
Posted: Sat Dec 09, 2006 5:01 pm Post subject: |
|
|
[quote="dragoos"]cine ar vrea un TV eu nu-i vad rostul era o masina proasta oricum...mai mishto e un Bucegi sau un Carpati 4X4...si mai rar...[/quote]
pai .... nu cred ca e mai buna sau mai "proasta" decat M-ul
iar Bugeciul&Carpatiul sunt canmioane adica altceva, isi au loc si "utilitare" in lantul trofic nu mai fi asa de categoric _________________ buzzzz |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Sat Dec 09, 2006 7:40 pm Post subject: |
|
|
| Pai astea europene au devenit 4x4 cam in ultimul deceniu, am vazut doar Fiat si Mercedes, de Iveco, Peugeot si Ford nu stiu dar probabil ca exista. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|