|
dtrn.ro - forum revista de cultura 4x4
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 7:14 am Post subject: |
|
|
| Da |
|
| Back to top |
|
 |
statu

|
Posted: Mon Sep 25, 2006 8:05 am Post subject: |
|
|
un caiet de sarcini, documentatie, ceva?
sa nu mai fie iar polemici aiurea despre M-ul istoric. |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 9:09 pm Post subject: |
|
|
3 mers la fisc cu o copie dupa carte, inca nu e clar la fisc cu ce tb mers, RABDARE.
Caietul de sarcini e f simplu,masina trebuie sa fie originala, tot ce nu intra aici ramane la latitudinea RCR, nu e nimeni absurd sa ceara 100 % originalitate dar masini cu bullbaruri, roti neoriginale, carosate , fara usi, impodobite ca pomul de craciun nu intra in discutie.
O sa apara procedura de aplicare pe site, fiecare va primi o lista cu problemele masinii, separat ce e de neacceptat + o parte care trebuie rezolvata in timp, daca le rezolva pe primele e totul ok, daca nu e problema fiecaruia ce face cu masina respectiva, in nici un caz nu v-a invatat RCR sa modificati masinile, trebuia ca fiecare sa se gandeasca inainte. Sa nu va mire daca in 5-10 ani tot ce nu e vehicul istoric si e mai vechi de 30 de ani nu se radiaza din oficiu.
Raman in discutie remotorizarile diesel romanesti, dar nu sunt f sanse mari de acceptare, mai ales din partea RAR, aici exista doar alb si negru.
Nu o sa fie nici o polemica , exista o fisa care se completeaz apunct cu punct , reper cu reper. la final se trage linie si o comisie decide.
Nu e nimc arbitrar si pana acum nu am respins nici o masina, oamenii au f mult bun simt , sunt deja vreo 5 M-uri care au trecut testul cu brio. |
|
| Back to top |
|
 |
sorin28m

|
Posted: Mon Sep 25, 2006 10:48 pm Post subject: |
|
|
daca te rog ,AUTOMOBILIA, poti sa-mi spui pas cu pas ce sa fac ?
chiar acum transcriu utilajul si nu as vrea sa o fac de 2x
Multumesc anticipat ! _________________ It's Not a Passion.
It's An Obsession. |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:08 am Post subject: |
|
|
Trimite o copie dupa carte la 021 350 13 29 o sa primesti prin posta Atestatul de Vehicul Istoric pentru ca masina ta a fost deja vazuta.
Sa lamurim un pic problema modificarilor :
acestea vor fi inscrise in fisa intocmita de Comisia Tehnica a R.C.R., se noteaza de ex ca jantele sunt de 244 (cu bumbi). La FIVA se statueza clar ORIGINAL sau identic cu originalul, ori jantele sunt identice , difera doar sistemul de prindere al capacelor, care poate fi modificat in timp, cand omul gaseste si capate originale. Nu s eleaga nimeni de amanunte, le mentionam si la buna vedere.
Ramne sa vedem cum o sa actionam cu masiniale care sunt originale si dupa ce devin vehicul istoric cu acte sunt modificate pentru lupta antitero, proproietarul da si o declaratie pe proprira raspundere ca masina e originala, confirmand ce e inscris in raport, practic cred ca devi evezionist daca nu renunti de buna voi la scutire dupa ce ai modificat masiana. |
|
| Back to top |
|
 |
statu

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 12:03 pm Post subject: |
|
|
| bine, bine da' eu... ce trebiue sa fac ? |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 12:07 pm Post subject: |
|
|
| statu wrote: | | bine, bine da' eu... ce trebiue sa fac ? |
prelata...  _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
statu

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 12:09 pm Post subject: |
|
|
| Keo wrote: | | statu wrote: | | bine, bine da' eu... ce trebiue sa fac ? |
prelata...  |
mai ma leesi ? |
|
| Back to top |
|
 |
Keo

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 12:16 pm Post subject: |
|
|
| statu wrote: | | Keo wrote: | | statu wrote: | | bine, bine da' eu... ce trebiue sa fac ? |
prelata...  |
mai ma leesi ? |
vezi ca ala e la mine,daca ai nevoie...sa nu zici ca nu te sustin sa intri in randul istoricilor...  _________________ www.aro4x4.net |
|
| Back to top |
|
 |
statu

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:09 pm Post subject: |
|
|
| gata sefu' Keo. |
|
| Back to top |
|
 |
air_wolf

|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:30 pm Post subject: |
|
|
| AUTOMOBILIA wrote: | Sa nu va mire daca in 5-10 ani tot ce nu e vehicul istoric si e mai vechi de 30 de ani nu se radiaza din oficiu.
|
asta se cheama atentat la proprietate.
in rest bravo voua!!!  _________________
- TLC FJ62V - Sugativa  |
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 8:03 am Post subject: |
|
|
| Sa fim seriosi , in anii trecuti se discuta de trecerea definitiva a acestor masini istorice in muzee, fara dreptul de utilizare, si asta in state cu traditie in democratie. A iesit tambalau mare si au abandonat ideea. Nu cred insa ca in numele democratiei poti polua mergand zilnic prin oras cu un harb, am vazut masini care faceau ceata cand treceau, multe din ele in proprietatea inst de stat, astea tre' sa dispara rapid . Ca si Daciile deselate, ce e recuperabil si de interes colectionistic se va salva, ce nu se va topi, repet vom da atestate de vehicule istorice si masinilor radiate, chiar in stare de epava, va fi un certificat special, de stocare, pentru a incuraja oamenii sa le pastreze si nu sa le topeasca, inca n-am definitivat subiectul. Discutam de masini inmatriculate . |
|
| Back to top |
|
 |
air_wolf

|
Posted: Wed Sep 27, 2006 8:09 am Post subject: |
|
|
nu deschidem topic pentru dreptul la proprietate pentru ca e discutie interminabila.
ideea e buna, ca masinile isotrice sa nu ajunga la magneti si la fier vechi. deja unele s-au dus si altele se tot duc... _________________
|
| Back to top |
|
 |
AUTOMOBILIA
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 8:11 am Post subject: |
|
|
| Faci o confuzie din pacate, proprietar ramai, nu-ti confisca nimeni masina, insa asta nu inseamna ca ti-o inscrie cineva in circulatie. |
|
| Back to top |
|
 |
air_wolf

|
Posted: Wed Sep 27, 2006 8:12 am Post subject: |
|
|
gata, m-am lamurit. multam. _________________
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|