|
dtrn.ro - forum revista de cultura 4x4
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Arcasul
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 6:20 pm Post subject: Re: ...M461 restaurat de vanzare... |
|
|
| pantelimon george wrote: | | M461 restaurat complect...pret 9000E!! |
De care amortizoare le pui? _________________ Nu uita că ești român .... |
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 3:02 pm Post subject: |
|
|
saharianul l-am cumparat asa, eu am mai complectat petele de alta culoare finca erau prea putine si nu avea aspect.
amortizoare pe fata merg de TV iar pe spate de RABA fata |
|
| Back to top |
|
 |
Cotizo
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 7:28 am Post subject: Amortizoare |
|
|
Sa ma dau si eu smecher dupa ce mi-am prins urechile cu telescoapele astea la M...
Merg si pe spate alea de TV, dar trebuie modificate prinderile de pe sasiu - amortizoarele de TV sunt cu 2cm mai scurte.
Merg sigur cele de Nissan Patrol Y60 scurt - au 0.5 cm in plus la lungimea maxima si minima fata de originalele de pe M si cursa de 24, deci ar trebui sa mearga la fix. |
|
| Back to top |
|
 |
Arcasul
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 7:25 pm Post subject: Re: Amortizoare |
|
|
| Cotizo wrote: | Sa ma dau si eu smecher dupa ce mi-am prins urechile cu telescoapele astea la M...
Merg si pe spate alea de TV, dar trebuie modificate prinderile de pe sasiu - amortizoarele de TV sunt cu 2cm mai scurte.
Merg sigur cele de Nissan Patrol Y60 scurt - au 0.5 cm in plus la lungimea maxima si minima fata de originalele de pe M si cursa de 24, deci ar trebui sa mearga la fix. |
Dar sistemul de prindere?! Este la fel ca la M? _________________ Nu uita că ești român .... |
|
| Back to top |
|
 |
Arcasul
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 8:11 pm Post subject: |
|
|
| pantelimon george wrote: | saharianul l-am cumparat asa, eu am mai complectat petele de alta culoare finca erau prea putine si nu avea aspect.
amortizoare pe fata merg de TV iar pe spate de RABA fata |
George, cine imi face si mie o asa vopsea? Sahariana! Te bagi? _________________ Nu uita că ești român .... |
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Sun Jun 27, 2010 11:13 pm Post subject: |
|
|
pai iti dau detalii si ti-o faci cu mina ta.sti cum sa cheama asta nu?
si oricum omu e mai iertator cu el decit cu ailalti,asa ca daca o scrintesti injuri si-ti trece |
|
| Back to top |
|
 |
Arcasul
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 11:35 am Post subject: |
|
|
| pantelimon george wrote: | pai iti dau detalii si ti-o faci cu mina ta.sti cum sa cheama asta nu?
si oricum omu e mai iertator cu el decit cu ailalti,asa ca daca o scrintesti injuri si-ti trece |
corect!
Nu am vopsit niciodata o masina intreaga! Doar parti si numai grunduire.
K! Vorbim cand ma apuc de operatiunea asta! _________________ Nu uita că ești român .... |
|
| Back to top |
|
 |
pantelimon george
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 7:14 pm Post subject: |
|
|
PAI SPRE DEOSEBIRE DE ALTE MASINI ACEST AUTOMOBIL (MINUNAT)MERGE VOPSIT PE BUCATI.
LA CAROSERIE ESTE UN PIC MAI GREU DA NU FOARTE |
|
| Back to top |
|
 |
Arcasul
|
Posted: Fri Jul 02, 2010 10:18 pm Post subject: |
|
|
| pantelimon george wrote: | PAI SPRE DEOSEBIRE DE ALTE MASINI ACEST AUTOMOBIL (MINUNAT)MERGE VOPSIT PE BUCATI.
LA CAROSERIE ESTE UN PIC MAI GREU DA NU FOARTE |
Asa ma gandeam si eu sa-l vopsesc pe bucati! Dar .... o sa vedem! Am un vecin care este tinichigiu si vopsitor de vreo 20 de ani, dar cam da buleala, ca s-a plictisit! O sa-i cer sfatul si asistenta si o sa incer sa-mi vopsesc euM-ul meu minunat!
La sahariana, intai dai galbenul ala de fond, apoi pui ceva sabloane, dai culoarea mai inchisa un pic, apoi alt sablon si culoarea si mai inchisa, s.a.m.d.?! _________________ Nu uita că ești român .... |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
dtrn.ro - forum Forum Index
-> IMS 57, M59, M461, ARO M461 C, Gaz69 |
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
| Page 9 of 9 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|